Bedrijven

Jouw kracht in sterke teksten

Vertalingen

Vertaalbureau Correcta beschikt over een stel scherpe ogen en een flinke portie uilenwijsheid om je documenten nauwkeurig te vertalen naar het Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Duits en Russisch. Ook andere talencombinaties gaan we niet uit de weg. Er wordt steevast een dubbele kwaliteitscontrole uitgevoerd zodat je teksten veilig zijn onder onze vleugels.

Tekstrevisie

Jouw teksten in een professionele(r) kleedje

Trek de professionaliteit van je kantoor door naar je communicatie. Een knappe tekst straalt immers autoriteit uit in je vak. Je zelfgeschreven teksten belanden best eerst in onze mailbox en pas daarna in die van de drukker of webmaster. Met de nodige skills poetsen wij jouw tekst op . We pikken er de spelfouten uit en checken je document op vreemde zinsconstructies, eentonig lange zinnen, dialectinvloeden,… Jouw tekst wordt dus onderworpen aan professionele redactietechnieken zodat jouw boodschap daadwerkelijk scoort!

Copywriting

Schrijven is maatwerk

Wil je uitpakken met een knappe presentatie, een bruisende website of een aantrekkelijke nieuwsbrief, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wij nemen het van je over. Tijdens een kennismakingsgesprek overleggen we de inhoud, jouw doelstellingen en visie. Daarna gieten we alles in een elegante tekst die jouw bekwaamheid in je vakgebied zal uitstralen.

Nederlands voor medewerkers

Nederlands voor anderstalige talenten of de taal van jouw medewerkers op punt zetten? Ook daarvoor schakel je Correcta moeiteloos in.

Lees meer >>